Vuoden 2023 maailmanmestarit selvillä

Naiset

Naisten sarjassa Hockey Cats palasi jälleen maailmanmestariksi kukistettuaan finaalissa viime vuoden voittajan Ma-Donnat 4-1. Mestaruus oli Hockey Catseille jo kuudes. Pronssiottelussa FC Bling Bling päihitti Scandic Jäämuijat 2-0.

Miehet

Miesten puolella Santamonttu ja Tahmelan Vesa jatkoivat sunnuntaina samaan tahtiin kuin lauantaina ja kumpikin oli ennen Reiskahöntsyn MM-finaalia voittanut kaikki ottelunsa. Finaalissa Tahmelan Vesa oli niukasti (2-1) parempi ja saavutti viimein jo pitkään himoitsemansa maailmanmestaruuden.

Ikurin Turbiinit selvisi maalieron turvin sekä alkulohkostaan jatkoon että pronssiotteluun ja nappasi mitalit voittamalla TaPU:n 2-1. Pronssitilaan riitti kaksi voittoa koko viikonloppuna. Win the right games, kuten sanonta kuuluu.


Lauantain jälkeen niukasti harrastesarjan puolelle jäänyt RTS Rakennus voitti sunnuntaina kaikki kolme otteluaan ja sai suorituksestaan muistoksi pokaalin.

Paras peliasu -äänestyksessä voiton vei niukasti mutta varmasti erityisesti katsomon puolella yleisöä hurmannut Vanha Monttu.

Kaikki ottelutulokset ja taulukot löytyy digitaalisesta tulospalvelusta: https://www.gameresultsonline.com/ilves-ry/reiskahontsyn-mm-kisat-2023